Sigorta Hukuku

Sigorta Hukuku

Büromuz tarafından Sigort Hukuku alanında verilen hizmetlerden bazıları şunlardır:

  • Sigorta ettirilecek değerin tespiti ve belirlenmesi, Sigorta muafiyetlerinin müvekkil lehine azaltılması, Tazmin şartlarının güvence altına alınması ile lehtarların tespiti, Geri ödeme şartlarının oluşturulması
  • Sigorta bilincinin günden güne arttığı Türkiye’de faaliyet göstermekte olan sigorta şirketleri açısından poliçe tanzimi kadar, hasar süreçlerinin verimli yönetilmesi de büyük önem arz etmektedir.
  • Hasar süreçlerinin sigorta şirketleri bünyesinde yönetilmesi mümkündür ancak bilindiği üzere hasar dosyalarının hemen hepsi teknik bilgi ile yönetim gerektirmektedir. İlgili teknik bilgiler ışığında hasar ödeme/ödememe hususlarının değerlendirilmesi ve bu süreçte sigortalılar ve zarar görenler ile iletişimin sağlıklı şekilde yürütülmesi kuşkusuz izlenmesi gereken en uygun ve faydalı yol olacaktır.
  • Bu çerçevede,  sigorta şirketlerinin hasar yönetimine ilişkin danışmanlık ve avukatlık hizmetleri verilmektedir.
  • Alanında uzman kişiler tarafından teknik bilgi ve destek alarak yönetilen bu süreçler, tartışmasız büyük sigorta şirketlerinin marka değerlerine ve bütçelerine somut katkılar sağlamaktadır.

Bültenimize Abone Olun

Karabulut Hukuk Bürosu

2018 yılında Avukatlık Ruhsatını Alan Av. Fatih Karabulut tarafından kurulan Karabulut
Hukuk Bürosu hukuk camiasında her alandaki uzman hukuk büroları ile çözüm ortaklığı ağını
kullanarak müvekkillerine kaliteli hizmet vermeye çalışmaktadır. Karabulut Hukuk genel
itibariyle şirket danışmanlığı alanında faaliyet gösteren bir yapıya sahiptir.